Tuesday, August 10, 2010

Cara Mudah untuk tinggalkan Komen di Blogger...

Orait... sebelum ni ada jga beberapa orang teman yang mengadu susahnya nak tinggalkan kat komen kat blog aku ni, sbb prosedur blogger ni rumit sikit. So, tadi aku search2 tenet n aku jumpa satu website ni ( Klik sini )dia suggest gunakan DISCUS untuk ruang komen yang lebih friendly.... So, lepas ni harap2 ramailah yang boleh komen di setiap posting aku, bukan sekadar komen di chat blog je...hehe....

1 comment:

  1. I've learn some good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you place to make this type of fantastic informative website.

    Also visit my web-site Order Sytropin

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Pesanan Anda di sini... Peace!!!